Hoe Kun Je Windows 10 Opnieuw Instellen?

Bestanden op de hardeschijf kan ook elke gebruiker benaderen. Onder de regel dat je dingen wilt afschermen, zou je dus ook zo met die opslag media moeten omgaan. Dat datadragers onder een gebruiker hangen is gewoon krom imo. Hier hebben we rechten en locks voor, dat hoort niet een feature te zijn van mounten. Wat betreft een “2e root”, dat is hoe het gepresenteerd wordt. Ik vind het vooral pijnlijk dat het start menu er zo veel minder functioneel op lijkt te worden. Microsoft lijkt te vergeten dat pc’s geen smartphones zijn en start menu’s geen app drawers.

  • Druk daartoe op Alt + Ctrl + Tab en laat vervolgens alle drie de toetsen los.
  • Ben je niet tevreden met de aangeboden kleuren, dan klik je opAangepaste kleuren stel je zelf een kleur samen.
  • Telemetry is in de ogen van toch een aardige groep hier op tweakers per definitie evil.
  • Wat ik me nog steeds afvraag is of een losse tpm module wel wordt ondersteund bij de oudere gen’s.

De gratis tool zoekt alle drivers van je pc op en laat ze vervolgens in een duidelijke lijst zien. Zo kun je gemakkelijk de stuurprogramma’s kopiëren naar bijvoorbeeld een usb-stick. Na het formatteren kan je de drivers direct weer opnieuw installeren dankzij de Restore-functie. msvcr71.dll windows 10 Op die manier hoef je dus niet alle bestanden op een cd te branden. Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLL niet kunt openen is bizar – geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat.

Frisse Start

Het zijn vrij basale instellingen naar mijn idee. En in een bedrijfsomgeving verander je misschien elke 4 jaar van computer. Steeds minder mensen gaan zo snel over naar een nieuwe computer.

Windows Analyseren Met Process Monitor

Snel door een tekst scrollenMet de pijltjestoetsen kun je gemakkelijk door een tekst heen lopen. Het enige nadeel is dat dit letter per letter gaat. Als je Ctrl ingedrukt houdt en daarna met de pijltjestoetsen naar links of rechts gaat spring je van woord naar woord. Overigens kun je met de Home-knop naar het begin van de regel en met End naar het einde van de regel springen. Als je Ctrl + Home gebruikt ga je naar het begin van je document, Ctrl + End brengt je juist naar het einde van je document. Laatst gesloten pagina openenAls je aan het browsen bent, klik je soms net dat tabblad weg dat je nodig hebt.

De Plugin Installeren Middels Intune

Mocht het probleem hiermee niet verholpen zijn dan kunt u de HDD/SSD eens controleren. Dit kan met bijvoorbeeld het hulpprogramma CHKDSK. In het venster van gebruikersaccountbeheer klikt u opJAom door te gaan. Niek, ik kan gewoon niet uitstaan dat het op de desktop niet goedgaat.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.